duminică, 11 noiembrie 2012

Statusuri pentru sarbatorile de Craciun - Urari de Craciun

1. Fa un gest frumos de revelion si imbogateste frumusetea pocnitorilor impuscandu-te in cap…

2. Lumina acestei sarbatori sa va innobileze inimile cu mantuire si cu dragostea venita la Betleem. Un Craciun implinit si fericit!

3. Sa aveti parte de un an nou mai fericit! Cu de toate garnisit! Sanatate si iubire! Si cu multa fericire!

4. Bogatie cata vreti, sanatate pentru toti, iar la anul care vine sa va fie si mai bine!

5. Iti incredintez gandurile frumoase de calde urari de fericire, sanatate, belsug şi impliniri. Un Craciun frumos alaturi de cei dragi.

6. Un batranel cu chipul drag, va veni la voi in prag, sa nu-l goniti e Mos Craciun, si va aduce un an mai bun!

7. De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi si inima pentru speranta bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri.

8. Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!

9. Pe la geamuri cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, bradul e la locul lui, mosul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, in Craciunul care vine. Craciun Fericit!

10.Mos Craciun cu suflet bun, Sa va aduca in Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, este gata cozonacul!

11. Fie ca Nasterea Domnului sa va lumineze sufletele si casa, sa aveti parte de sanatare, belsug si fericire!

12. Fie ca Sfintele Sarbatori de iarna sa va aduca numai bucurii in suflet, sa reusim sa descoperim cu totii adevaratul sens al Craciunului!

13. Din lumina sarbatoririi nasterii Domnului si din speranta ce insoteste Noul An, ganduri bune si urari de sanatate, impliniri si bucurii tuturor!

14. Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere, si in sus cu recunostinta! Sarbatoarea Craciunului sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani!

15. Cu ocazia sarbatorilor de iarna iti doresc o vacanta plina de liniste, odihna, pace sufleteasca si implinire. Fie ca de Craciun sa ti se indeplineasca toate dorintele, iar Anul Nou sa te surprinda alaturi ce cei pe care ii iubesti.

16. “Căţeluş cu părul creţ / să ai jeep-ul în coteţ / să ai vilă cu piscină / pe Madonna ca vecină / o lopată pentru bani / LA ANUL ŞI LA MULŢI ANI!”

17. Inconjoara-te de familie si prieteni, bucura-te de glasurile colindatorilor si de dansul fulgilor de nea. Astfel, spiritul Craciunului te va insoti tot anul si dragostea pe care o daruiesti celorlalti ti se va intoarce inzecit. Sarbatori Fericite!

18. Sarbatorile cand vin, sa va fie cosul plin, sa aveti pe saturate, casa plina, sanatate! Punga sa geama de bani, mult noroc si La Multi Ani!

19. E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea nasterii Mintuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza. Fie ca Magia Sarbatorilor de iarna, cu zvon de cintece si clopotei, sa aduca fericire, sanatate si bunastare in caminul dumneavoastra. CRACIUN FERICIT!

20. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an!

21. Cu colinde de Craciun, va dorim un an mai bun, si cu dragoste crestina sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata sa va bucure de viata, mult noroc sa aveti in toate, la multi ani cu sanatate!

22.. Un An Nou darnic si bun, Sanatate Deplina, Fericire Maxima si Abundenta Absoluta!

23. Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie alaturi de oaspetii cei dragi. Va doresc tot binele, gandurile bune si curate sa va insoteasca pretutindeni, fericirea si succesul sa va fie mereu alaturi!

24. Bradul e impodobit, Mosul inca n-a sosit, Incepeti sa colindati, Si pe el sa-l asteptati. Va veni la fiecare, Cu cadouri si-o urare: Un Craciun plin de iubire, Sanatate, fericire, Mult noroc si impliniri Si ani plini de bucurii.

25.Inconjoara-te de familie si prieteni, bucura-te de glasurile colindatorilor si de dansul fulgilor de nea. Astfel,spiritul Craciunului te va insoti tot anul si dragostea pe care o daruiesti celorlalti ti se va intoarce inzecit. Sarbatori Fericite!

26. Sa ne-adune bun cu bun, / Sfanta seara de Craciun. /Ca-i mai Sfanta decat toate, /La multi ani cu sanatate!

27. Lustruieste-ti ghetele si dupa... mergi la culcare! Nu conteaza ca esti singura... Sarbatorile de iarna sa vina doar cu zambete si voie buna... sa le imparti apoi in stinga si in dreapta:) Si eu o sa vreau un zimbet! Sa-mi pastrezi unul!

28. Imi doresc cu ardoare de Craciun, si in toate clipele vietii mele, sa am in preajma, cu trup si suflet sau macar cu gandul, persoane fericite, iar tu, oricine ai fi, esti una dintre acestea.

29.Pe la colturi unii spun, ca exista Mos Craciun, Ca i-ai scris si c-o sa vina, Sa-ti aduca in pumni lumina, Langa brad si langa foc, Sa-ti aduca mult noroc!

30. In murmurul tainic al colindelor de Craciun, Sarbatorile de iarna sa va aduca lumina in ganduri, caldura in suflet, sanatate si fericire!