marți, 16 octombrie 2012

Statusurile si magazinele online

Oricine doreste sa-si impresioneze prietenii prin statusurile de pe Messenger sau Facebook. Ele au avut o ascensiune destul de mare si brusca in ultimul timp, oricine cautand macar odata pe Google acest cuvant. Statusul poate fi folosit in foarte multe moduri.

Unii il folosesc pentru anunturi gratuite, aici se incadreaza cei care vor sa vanda ceva cu ajutorul Messengerului sau a FaceBook-ului. Apropo de anunturi, mai noi a fost deschis un nou site numit tocmeli.ro, acesta este un magazin online care sare in ajutorul celor care vor sa vanda sau sa cumpere ceva online.

Altii pun la status niste versuri din melodia preferata. Acest fel de status este insotit de cele mai multe ori si cu un link a melodiei din care versurile provin. Altii pun la status mesaje pentru persoana iubita, acestea sunt insotite de un avatar cu o imagine de dragoste sau cu persoana caruia ii sunt adresate cuvintele de la status.

Apropo de site-ul de care v-am spus mai devreme. Va recomand cu toata increderea, este unul dintre cele mai sigure site-uri de acest fel din online-ul romanesc.

Va rog cu aceasta ocazie sa-mi raspundeti la doua intrebari:
Voi la ce folositi statusului ?
Ce magazine online folositi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu