joi, 6 decembrie 2012

Mesaje de Craciun 2012

Acum cand ingerii coboara pe Pamant pentru a vesti Nasterea Domnului cu aripele lor ating sufletele noastre luand cu ei toate supararile si lasand in schimb lumina si speranta,va doresc un Craciun fericit !

Elfii mici si mos Craciun m-au rugat ca sa iti spun: fii cuminte-ascultator si de bine doritor ca la anul sa revina cu desaga si mai plina!!! Craciun fericit! 

Cu ocazia CRACIUNULUI VA UREZ SANATATE alaturi de cei dragi sa aveti parte de multe cadouri si o lumanare aprinsa in noaptea de craciun!

Mosu' de prag s-a impiedicat si sacul cu daruri s-a rasturnat si mie mi l-a lasat cand o cafea i-am dat. Am ales pentru tine: bucuri, noroc si sanatate. Craciun fericit!

Cand la geam mosul soseste, Toata lumea se grabeste, Sa ii ceara bucurii si multe jucarii… Eu ii cer doar sa-ti daruiasca, Un Craciun de vita-aleasa, Iar ingerii sa te vegheze si sa te protejeze. Cand iti spun ca asa va fi..atunci mosul sigur va veni! Cu tot sacul dupa el, Sa-ti dea stelele din cer, si un an cu sanatate, mult noroc si mai departe! 

Pe la geamuri cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, iar bradul e la locul lui, mosul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, iaca si Craciunul vine. CRACIUN FERICIT!!!

Azi craciun este in casa , si mosul este la masa , dar si daca nu va fi ,eu tot la multi ani va zic ! La multi ani si multa fericire alaturi de cei dragi !

Fie ca Sfintele Sarbatori de iarna sa-si reverse harul asupra ta si a celor dragi, sa-ti aduca linistea inimii si a mintii si sa-ti sporeasca sanatatea si belsugul, sa-ti implineasca gandurile si sperantele LA MULTI ANI !

In pragul Craciunului sufletele ne sunt pline de lumina, gandurile de voie buna si inimile inmiresmate de mirosul proaspat al cozonacilor.Craciun fericit si magia sarbatorilor sa se asterne in casele voastre! 

L-am visat pe Mos azi-noapte, venea tare de departe cu un sac mare in spate sa aduca sanatate, deci asteapta-l ca el vine, dar acum este la mine! 

Mos Craciun bate la usa , Scoate mana din manusa Si va da din palma lui Darurile cerului, Langa brad si langa foc, Sa va umple de noroc !

Craciun Fericit tuturor !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu