miercuri, 2 ianuarie 2013

Statusuri si Mesaje 2013! La multi ani!

Indiferența mea te va lovi puternic în piept. Atunci îți vei da seama că nu pot să te mai iert.

Fara fite, fara poante, la multi ani cu sanatate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!

Ti-as da inima mea , dar a suferit prea mult ti-as da viata mea dar trebuie sa mearga inainte ti-as da totul dar e prea tarziu caci s-a terminat

Inca un an in viata ta, ce poti spune decat ca te iubesc de ziua ta speciala. La multi ani!

Fie ca ziua de astazi sa iti fie plina de rasarituri de soare, zambete si dragoste. La multi ani

Ca si vinul fin, tu devi mai bun o data cu anii. La multi ani!

Un mesaj minunat pentru o persoana minunata de la un prieten minunat.  Dintr-un  minunat motiv la un moment exceptional de la o minte luminata intr-o dispozitie de exceptie intr-un stil minunat pentru a-ti ura La multi si minunati ani!

Chiar daca viata nu e asa cum o doresti, chiar daca cei pe care ii iubesti te supara, iarta si uita, zambeste si bucura-te alaturi de noi care iti dorim astazi La Multi Ani, cele mai frumoase ganduri de bine si sanatate.

Astazi e o zi in care sufletul drag va invinge orice urma de tristete, azi e o zi in care tot ce ti se pare greu azi va deveni usor, azi e o zi cand trandafirul vietii tale va deveni mai infloritor. La multi ani!

Sa cresti mare si cuminte, multi ani de-acu-nainte, s-ai parte de fericire, sanatate si iubire, de tot ce-i mai bun pe lume si de la mine ganduri bune! La multi ani!

Viata este ca o calatorie si ziua de nastere ne aminteste de lucrurile bune pe care le-am adunat in zilele lasate in urma noastra … O zi de nastere este un moment special pentru a face planuri noi, pentru a merge pe cararile luminate de sperantele noastre si de visele ce devin realitate. Iti urez sa ai o zi de nastere minunata! La multi ani!

Din adancul sufletului iti doresc ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaie o trestie umeda si batuta de vant, precum iubirea alina sufletele suferinde. Sa fii fericit si mereu insotit de cei care merita sa te iubeasca.La multi ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu