sâmbătă, 14 aprilie 2012

Statusuri, urari si mesaje de Paste 3

Pastele este unul dintre cele cateva momente de peste an cand ne oprim putin din agitatia vietii de zi cu zi si ne privim sufletele. Ne amintim si meditam la cuvinte precum: credinta, speranta, lumina, iertare, incredere, rabdare.
Ne gandim la un sens al vietii si la un nou inceput. Ne propunem sa fim mai buni si mai ingaduitori cu semenii nostri. Sa le acordam mai multa atentie. Sa le umplem viata de bucurie si sa-i sprijinim sa-si indeplineasca dorintele. Reunim intreaga familie, ne jucam cu copii nostri, ne vizitam prietenii, facem planuri de vacanta.
Fie ca Sfanta Sarbatoare a Pastelui sa va aduca voua si celor dragi sanatate, pace si liniste, sa va lumineze sufletul si viata, ocrotindu-va casele,
iar Iepurasul sa va puna pe masa un cos mare cu cozonac, vin, oua rosii si multe bomboane de ciocolata.



El a avut o cruce de lemn si o inima de aur...azi multi au cruci de aur si inimi de lemn.Fie ca invierea LUI sa nasca si in noi putera de a ierta si a iubi! HRISTOS A INVIAT!


Lumina invierii sa-ti lumineze necunoscutele carari ale vietii si sa-ti umple sufletul de bucurie si speranta!


Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari!


Un inger bland din cer coboara,
Se roaga-n taina,apoi zboara
De-acolo sus el ne trimite:
Un zambet bland, o raza calda
Si trei cuvinte:
Hristos a inviat !



Sarbatori fericite alaturi de cei dragi ,sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa,bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca.


E-n somn de salcii un vis de rastignire
E plans de miei si plaiuri cu verdeata
Hristos sa va aduca lumina
In noaptea renuntarii la moarte pentru viata.


Bafta la ciocnit si fie ca iepurasul sa nu te ocoleasca! Paste fericit alaturi de cei dragi!


O singura data pe an e Pastele - o zi speciala, imbogatita de aroma bucatelor traditionale si parfumul florilor de primavara... si al tau! Paste fericit!


Sper ca Pastele sa-ti intareasca increderea si speranta! Hristos a inviat!


Luminoasa sarbatoare a Sfintelor Pasti sa coboare peste noi toti bucurii duhovnicesti, pace si buna intelegere, iar Hristos cel Inviat sa ne daruiasca sanatate si intru toate buna sporire. Hristos a Inviat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu